InfoRégió – hírek – Zalaváron az év háziorvosi praxisa

188
0

A nyári szünet után újra gyerekzsivajtól hangos iskola, óvoda. Ezek azok a jelek, amiből mindenki tudja: itt van az ősz.

Zalavár polgármestere, Horváth Ildikó az ezt megelőző időszakból két jeles eseményt emel ki:
– A nyárzárót is jelentő augusztus 20-a ünneplése vasárnap lévén a szokásos szentmisével lett összekötve. Ezután a hagyományőrző asszonyaink és iskolásaink adtak műsort sok érdeklődő körében. Velem együtt, azt hiszem mindenkit nagy örömmel tölt el, hogy háziorvosunk, dr. Németh András „Az év praxisa a Kárpát-medencében” címmel kitüntetettek sorába került. Községünk képviselete részt vett Budapesten az Emberi Erőforrások Minisztériumában megrendezett gálaműsoron, melynek keretében átadták az elismeréseket. A zsűri több mint 350, betegek által írt ajánlásból, történetből választotta ki a díjazott 10 hazai és 10 határon túli háziorvost, akiknek a munkáját a díjjal elismerték. Dr. Németh András egyedüli dunántúli díjazott lett.

Horváth Il­dikó hozzátette: aki ismeri őt, tudja, ezt a díjat nagyon megérdemelte. Elismerték asszisztensét és más segítőit is.

A múló nyár már meghozta az újabb feladatokat. – Pörgős műsorszámok fogják gazdagítani a közelgő falunapi rendezvényünket, melynek keretében szokás szerint várjuk a Kondér-Tündéreket is. Az ételkészítésben idén nem a fő alapanyagot, hanem az étel jellegét határoztuk meg, ez pedig a gombóc. Bármi főzhető, amiben gombóc van. A szeptember 16-ai falunapon 11.30-kor kezdődik a főzőverseny, majd ezt követően 14 órától folyamatosan műsorszámok zajlanak, a programot pedig bál zárja – sorolta a nap főbb eseményeit a polgármester.

Forrás: https://inforegio.hu/hirek/zalavaron-az-ev-haziorvosi-praxisa-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét