Hiba

[OSYouTube] Alledia framework not found
  • slide-001.jpg
  • slide-01.jpg
  • slide-02.jpg
  • slide-03.jpg

Tájékoztató

Kedves Zalavári Lakos !

 

A fogyatékossággal élő emberek védelmében az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020. március 25-én kidolgozta az „intézkedési terv az új koronavírus járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családtagjaik számára” (a továbbiakban: intézkedési terv) elnevezésű dokumentumot, melynek végrehajtása részben a helyi önkormányzatok feladata.

A koronavírus okozta válsághelyzet következményeinek enyhítése érdekében a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete, mint mozgáskorlátozott emberek érdekvédelmi szervezete intézkedési tervet készített, amely rendelkezik arról, hogy miként kell gondoskodni a fogyatékos személyekről a veszélyhelyzetben annak érdekében, hogy egy napra se maradjanak ellátatlanul, illetve, hogy hogyan kérhetnek segítséget, férhetnek hozzá a közszolgáltatásokhoz és az információhoz.

 

Annak érdekében, hogy elemi szükségleteik kielégítéséhez segítséget tudjuk nyújtani a következő tájékoztatást adjuk:

 

  • ha Ön mozgásában korlátozott, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Zalavár Község Önkormányzatával
  • ha Önnek segítségre van szüksége a bevásárláshoz, a receptek kiváltásához, a csekkek feladásához vagy bármilyen ügy intézéséhez keressék a következő kapcsolattartó személyt:

 

HARASZTI ILONA: +36305627603

 

  • ha Önnek nincs lehetősége telefonon megkeresni önkormányzatunkat vagy a kapcsolattartó személyt, kérem, jelezze szomszédjának, ismerősének, akinek lehetősége van felkeresni minket
  • Rendelkezésre áll a keszthelyi Család- és Gyermekjóléti Központ családsegítő munkatársa is

 

 

KISS BENCE: +36309564360

KRÍZIS ESETÉN: +36309951588  

(16:00 órától 07:30 óráig)

 

 

 

Keressenek minket bizalommal!                     

 

 

 

Lucz József

polgármester

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.