Hiba

[OSYouTube] Alledia framework not found
  • slide-001.jpg
  • slide-01.jpg
  • slide-02.jpg
  • slide-03.jpg

Kedves Látogató!

Üdvözlöm és szeretettel köszöntöm településünk, Zalavár község megújult internetes portálján. Fontosnak tartom, hogy községünk lakói és minden idelátogató vendég számára a 21. századnak megfelelő színvonalon és tartalommal tudjunk értékes és hasznos információkat nyújtani.

Öröm számomra, hogy internetes barangolása során betekint településünk múltjába, jelenébe és jövőjébe, bízva abban, hogy később látogatóink között üdvözölhetjük.

Zalavár, Zala megye keleti szélén, a Kis-Balaton Vízvédelmi Rendszer Hídvégi-tava és Fenéki-tava közötti északi földnyelven helyezkedik el. Közigazgatási területének jelentős része a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. A Kis-Balaton környezetvédelmi területének gazdag állat-és növényvilága festői környezetben várja a természetszerető, kirándulni vágyókat.

Településünk legfőbb nevezetessége, látnivalója a Zalavár-Várszigeten található Zalavári Történelmi Emlékpark. Büszkeséggel tölt el, hogy születésem óta itt élhetek, hogy részese lehetek az országos jelentőségű történelmi múlttal rendelkező település életének.

Turisztikai szempontból jelentős, egyedülálló adottságokkal rendelkezik községünk, ahol vízvédelmi rendszer és nemzetközi repülőtér működik.

Képviselőtársaimmal és munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy Zalaváron élő lakosaink számára élhetőbb, otthonosabb környezetet teremtsünk.

Polgármesterként a legfőbb célom, hogy Zalavár hírneve újra a régi fényében virágozzon.

 

Fogjunk össze, működjünk együtt és induljunk el közösen a fejlődés útján!

Honlapunkon kellemes és hasznos időtöltést kívánok! 

Lucz József

Zalavár község polgármestere


 


 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.